Stichting Acis gefuseerd met Stichting OVO

maandag 26 augustus 2019

Op 1 augustus 2019 fuseerde Stichting Acis met Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard. De naam van de nieuwe stichting is 'De Hoeksche School voor openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard'. Hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.

Door deze fusie zal de samenwerking tussen de beide vormen van onderwijs nog intensiever worden en dat is in het belang van de ouders en leerlingen.

Stichting De Hoeksche School werkt intensief samen met Stichting De Hoeksche School Kinderopvang aan de realisatie van integrale kindcentra. De Hoeksche School speelt zodoende een zeer belangrijke rol in het leven van kinderen van 0 tot 18 jaar. Anders gezegd, De Hoeksche School is er van baby tot student. Juist daarom is het motto 'De mooiste tijd van je leven'. Dat is wat we alle kinderen (en hun ouders) willen geven.

Het logo van de nieuwe stichting bestaat uit kinderen van verschillende leeftijd. Samen vormen zij het eiland Hoeksche Waard. Hoekscher kan het niet!