De Hoeksche School

Een veilige haven!

Gebouw

Nieuws

Passend onderwijs

woensdag 15 juli 2020

Het Anker is heel blij met de ondersteuning van het samenwerkingsverband. Samen lukt het ons om passend onderwijs op een hoog niveau vorm te geven. We zijn dan ook trots op het oordeel van de inspectie van het onderwijs over de unieke wijze waarop passend onderwijs in de Hoeksche Waard wordt georganiseerd! U leest er meer over door op onderstaande link te klikken:

Volledig bericht »

Veilig Thuis

vrijdag 12 juni 2020


Sinds eind mei kun je chatten met alle 26 Veilig Thuis-organisaties in Nederland. De chatfunctie geeft een extra mogelijkheid voor advies in het geval van huiselijk geweld en kindermishandeling.
Volledig bericht »

8 juni 2020, een datum om nooit te vergeten….

maandag 8 juni 2020


Vanaf vandaag komen de kinderen weer met de hele klas tegelijk naar school, wat een feest! Op het Anker hebben we daarom een feestelijk tintje aan deze dag gegeven door de groepen over de rode loper binnen te halen. Een confettikanon maakte de feestvreugde compleet. Alle kinderen vonden een kaartje op hun tafel met de boodschap dat we het “berefijn” vinden dat ze er weer allemaal zijn en later op de dag trakteerden we op “berefijne” eierkoeken.
Volledig bericht »

Nieuwsbrief 246

dinsdag 5 mei 2020

NIEUWSBRIEF! Vandaag werd een digitale nieuwsbrief verzonden met aanvullingen over de opening van 11 mei, aangevuld met andere wetenswaardigheden. In de reguliere digitale brieven treft u een selectie aan van het nieuws op de website, aangevuld met enkele recente nieuwsitems.

Volledig bericht »

Even voorstellen... Ingrid Lambermon

donderdag 30 april 2020

Mijn naam is Ingrid lambermon, ik ben moeder van 3 volwassen zonen waarvan de jongste nog fijn thuis woont. Ik hou van wandelen, gezelschapsspellen spelen, lezen en puzzelen. Naast mijn werk doe ik een aantal keren per jaar vrijwilligerswerk voor Roparun, Yulius en Dutch Down Support Foundation.

Volledig bericht »