Kinderkamp

Bericht vanuit Rotaract Club Hoeksche Waard:
Jaarlijks organiseert de Rotaract Club Hoeksche Waard een kinderkamp voor een groep van 20 kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar uit de Hoeksche Waard. Dit kamp organiseren wij voor kinderen die door uiteenlopende omstandigheden niet de mogelijkheid hebben om onbezorgd op vakantie te gaan. Het kan zijn dat dit komt vanwege het ontbreken van financiële middelen of ziekte bij ouders of een ander familielid. Juist deze kinderen verdienen een onbezorgde vakantie.

Ook dit jaar organiseren wij als Rotaract weer ons kinderkamp. We hebben inmiddels een mooi huis gevonden en gereserveerd en dat betekent dat we ook weer op zoek gaan naar kinderen.

Dit jaar kunnen er ongeveer 18 kinderen mee en we hebben onszelf tot doel gesteld om te gaan voor 18 nieuwe kinderen, dus die nog niet eerder mee zijn geweest.

In de flyer treft u meer info aan: KinderkampFlyer2016.pdf.

Met vriendelijke groet,

Marjolein Wentink

Rotaract Club Hoeksche Waard
Tel.: 06-51000759 (bereikbaar in de avonduren)