Archief » Nieuwsbrief #49 - woensdag 11 maart 2015

Maart

De maand maart begon al heel goed; in de voorjaarsvakantie is de bekabeling van onze nieuwe internetverbinding gerealiseerd en gelijk de eerste schooldag is het hele netwerk omgezet! We kunnen weer fijn op de tablets werken. In de eerste schoolweek na de vakantie is ook het geld van de sponsorloop ingezameld op school. Verderop in deze nieuwsbrief leest u hoeveel er bij elkaar gelopen is voor het plein.
In de maand maart krijgen de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 hun tweede rapport van dit schooljaar.
Het is al eerder aangekondigd, we houden deze maand een tevredenheidspeiling. U krijgt daar een uitnodiging voor.

Verjaardagen Maart

15-03 Bart Kooijman 7/8
16-03 Saacid Mohamud Mukhtaar Abukar 1/2/3

Herinnering flyeren verkeerssituatie

Donderdag 12 maart flyeren de kinderen van groepen 5 en 6 van het Anker.
De kinderen moeten dan om 08.00 uur op school zijn om zoveel mogelijk voorbijgangers te treffen. Het flyeren duurt één uur.

Tweede Rapport

Vrijdag 13 maart krijgen de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 hun tweede rapport van dit schooljaar. Bij dit rapport krijgt u ook een uitnodiging voor het rapportgesprek.
De rapportgesprekken vinden maandag 23 maart plaats.

Sponsorloop

Wat hebben alle kinderen van Het Anker en De Regenboog goed hun best gedaan!!! De sponsorloop heeft wel 4209,41 opgebracht. Dat is een geweldig resultaat. Nu maar weer snel verder met het uitvoeren van alle plannen!

Hulp gezocht!

Vrijdag en zaterdag wordt hard aan het plein gewerkt. Hulp is op die dagen van harte welkom. In de hal van de school hangt een lijst waarop u zich kunt inschrijven om ons mee te helpen. Alvast bedankt!

Deze dagen worden o.a. graszoden over de rioolbuizen gelegd. Op deze nieuwe graszoden mag de eerste twee weken zeker niet gelopen worden, omdat de grasmat dan wordt beschadigd.

Schooltennis

Volgende week woensdag 18 maart en vrijdag 20 maart komt een echte tennisleraar de gymlessen verzorgen in de sporthal. De kinderen zullen kennis maken met de tennissport. De kinderen krijgen aan het eind van de les een schooltennis diploma.