Archief » Nieuwsbrief #48 - vrijdag 20 februari 2015

Foto's sponsorloop

De foto's van de sponsorloop kunt u via de volgende link bekijken.

Muziek met instrumenten

Op maandag 2 maart komt Tobe muzieklessen verzorgen bij ons op school. Zo worden de lessen van 123zing uitgebreid met werken met instrumenten.

Tijdens de eerste les van de onderbouw wordt er muziek gemaakt met schoonmaakattributen zoals emmers/prullenbakjes/afwasborstels e.d.

De middenbouw gaat aan de slag met dingen die ze eigenlijk weg wilden gooien, maar waar ze geluid mee kunnen maken.
Voor beide groepen kunt u deze materialen (indien mogelijk) meegeven naar school.

Verkeerssituatie om de scholen

De verkeersveiligheid om de scholen is de afgelopen periode verbeterd.
Er is een duidelijke 30 km zone, de kiss en ride is aangepast.
Samen met de wijkagent gaan we dit op 5 en 12 maart introduceren door flyers uit te delen aan voorbijgangers met de leerlingen van de groepen 4,5 en 6.

Op 5 maart flyeren de leerlingen van de Regenboog, 12 maart zijn de kinderen van het Anker aan de beurt.

De kinderen moeten dan om 08.00 uur op school zijn om zoveel mogelijk voorbijgangers te treffen. Het flyeren duurt één uur.