Archief » Nieuwsbrief #40 - dinsdag 08 juli 2014

Het is alweer de laatste maand van dit schooljaar.
De tijd is omgevlogen. Allerlei activiteiten om het schooljaar af te sluiten zijn in volle gang. Zo wordt er hard geoefend op de musical, de afscheidsboeken zijn gemaakt, de lokalen worden opgeruimd en de kasten schoongemaakt. De juffen kijken al weer een beetje vooruit naar volgend schooljaar en hebben er al zin in!

Jarigen in juli en augustus

Verjaardagen juli
04-07 Isabel Tjakkes 3/4
04-07 Youri Sinterniklaas 5/6
09-07 Merel Dank 5/6
12-07 Ivanka Popijus 7/8
17-07 Kjell de Boon 7/8
19-07 Bregt Pannekeet 3/4
27-07 Fatimah Al Mehamadawi 5/6
28-07 Esmee Brugts 7/8

Verjaardagen augustus
08-08 Giovanni de Wit 1/2
09-08 Brenda Grootendorst 7/8
11-08 Bas Vieveen 3/4
12-08 Yarno Sebel 5/6
15-08 Sophie van der Laan 7/8
18-08 Tygo Lima 1/2
24-08 Dewi Koolman 1/2
25-08 Thomas Sebel 7/8
29-08 Owen van Antwerpen 7/8

Patatjesdag

Donderdag 10 juli is het Patatjesdag. Alle kinderen van het Anker krijgen tussen de middag een patatje. De kinderen blijven dus allemaal op school om te eten! Gezellig en lekker!

Wenmiddag

Maandagmiddag 14 juli is het kennismakingsuurtje voor het nieuwe schooljaar. De kinderen gaan naar hun nieuwe klas om te kijken bij welke kinderen ze in de klas komen en om de juf te zien, die ze na de vakantie krijgen!

Barbecue groep 8

Maandag 14 juli om 17:00 uur komt groep 8 weer op school. We gaan dan met de leerkrachten barbecuen op school vlak bij de tuin van Rick. De barbecue is om 18:30 uur afgelopen.

Gevonden voorwerpen

Onderaan de informatieborden in de hal van de school staan bakken met gevonden voorwerpen. Mist u iets van uw zoon of dochter, of is er iets kwijt? Kijk gerust eens of iemand het gevonden heeft en in de bak met gevonden voorwerpen heeft gelegd!

Musical

Dinsdag 15 juli is 's middags de generale repetitie voor groep 1 t/m 6 van 13:30 - 14:45 uur. Ook is er gelegenheid voor familieleden /vrienden die 's avonds niet kunnen komen om naar de musical te komen kijken.
's Avonds is groep 7/8 weer om 18:30 uur op school. Om 19:00 uur start de inloop voor de genodigden van de eindmusical. Deze zal om 19:15 uur starten en tot 20:30 uur duren. Hierna is er een pauze en het officiële afscheid van groep 8 zal na de pauze om 21:00 uur plaatsvinden. Uiteraard sluiten we de avond af met een hapje en een drankje!

Laatste schooldag

Vrijdag 18 juli is de laatste schooldag. Wij gaan daar een sportieve dag (ochtend)van maken. De kinderen komen om 8.45 uur op school. De groepen 3 t/m 8 vertrekken dan naar het sportveld. Groep 1/2 blijft op het plein. Om 12.15 uur zijn alle kinderen vrij en start de zomervakantie!

Zomervakantie

De zomervakantie is van 19 juli t/m 31 augustus. Maandag 1 september zien we alle leerlingen weer graag helemaal uitgerust terug op school.

Schoolgebouw

In de zomervakantie van 2014 zal er onderhoud worden uitgevoerd aan de gevelbeplating van het schoolgebouw.

De werkzaamheden zullen gedurende 6 weken worden uitgevoerd in de periode van 21 juli t/m 29 augustus.

Het betreft alleen de buitenzijde van het schoolgebouw met groene gevelbeplating. De werkzaamheden zullen geen overlast voor de omgeving geven.

Het betreft eenvoudige bouwkundige werkzaamheden waarbij geen stoffen vrij komen die irritaties of gezondheidsklachten zouden kunnen veroozaken.

Aan het einde van de schoolvakantie zullen de werkzaamheden volledig zijn afgerond.

Ouders gezocht!

Wij zoeken:

Leden voor de OuderRaad
Gezamenlijk leuke activiteiten voor de kinderen bedenken en uitvoeren. Zoals het Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Pasen en nog veel meer.

Overblijfouders voor de TSO
Wij zoeken nog ouders die ons bij het overblijven willen helpen.
(U kunt aangeven welke dag(maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag) en hoe vaak u wenst te helpen)

Zwemouders
Op woensdagochtend gaan de leerlingen van groep 4 en 5 naar zwemles. Er gaat één juf en één ouder mee. Ook hier zoeken we nog ouders voor.

U kunt zich opgeven bij de leerkrachten of door een mailtje te sturen naar info@obs-hetanker.nl