Archief » Nieuwsbrief #37 - woensdag 02 april 2014

April

Wat een mooi begin van april hebben we deze dagen. Natuurlijk krijgt u deze nieuwsbrief niet 1 april mee. U zou dan kunnen denken dat de hele inhoud één grote grap is! En wij maken graag grapjes, maar niet in de nieuwsbrief. April is maar een kort schoolmaandje, immers de meivakantie begint al heel vroeg dit jaar. Donderdag 17 april is de laatste schooldag van mei. We hebben er voor gekozen om die dag te gebruiken voor een combinatie van een feestelijk paasdag en de viering van het 10-jarig bestaan van onze stichting.

Jarigen april

APRIL
01-04 Stefan Korteland groep 7
10-04 Serano de Haas groep 6
16-04 Indi de Geus groep 5
16-04 Kewan Rombout groep 3
19-04 Jort Kleinkramer groep 4
29-04 Max Smeets groep 3

Bezoek kinderboerderij

Groep 1/2 gaat vrijdag 4 april 's morgens met de klas naar de kinderboerderij bij het recreatieoord in Mijnsheerenland gaan. Dat kan natuurlijk alleen als er voldoende ouders zijn die kunnen en willen rijden en begeleiden! Wie kan en wil er rijden op vrijdag 4 april? We vertrekken om 10.00 uur van school en zijn om 11.30 uur weer terug.

Kijkochtend 8 april!

Dinsdag 8 april is er kijkochtend op school. Alle ouders zijn welkom vanaf 8.45 uur voor een kopje koffie en een inleiding door juf Rika.
Tussen 9.00 uur en 10.00 uur kunnen alle groepen bezocht worden.

Juf Rika

Volgende week is juf Rika op maandag op De Eendragt en op dinsdag op Het Anker i.v.m de kijkochtend

Verkeersexamen 2014

VVN Verkeersexamen 2014

In 2014 wordt het schriftelijk VVN Verkeersexamen gehouden op donderdag 10 april. Het praktisch VVN Verkeersexamen wordt per gemeente georganiseerd en hiervoor is geen vaste landelijke datum. Wanneer de datum voor het praktisch verkeersexamen bekend is kunt u die hier op de site lezen.

Paasfeest op 17 april

Donderdag 17 april wordt een echte feestdag op Het Anker. We vieren niet alleen al een klein beetje het Paasfeest, maar we vieren ook het 10-jarig bestaan van de stichting Acis. Dubbel feest dus. De hele dag worden er allerlei activiteiten in en om de school gedaan, de kinderen krijgen een echte paaslunch én zijn allemaal die dag om 14.00 uur vrij.

Paas/Meivakantie

We hebben een lekkere lange meivakantie dit jaar. Vrijdag 18 mei is de eerste dag van de vakantie en maandag 5 mei de laatste dag!

Schoolfotograaf

Op vrijdag 9 mei 2014 komt de schoolfotograaf op het Anker. De schoolfotograaf gebruikt een witte achtergrond. Van alle leerlingen worden portretfoto's gemaakt. We starten de ochtend met het maken van broertjes zusjes foto's met de kinderen die nog niet bij ons op school zitten. De schoolfotograaf is waarschijnlijk al voor de middagpauze klaar.

Kamp groep 7 en 8

Het schoolkamp van groep 7 en 8 is van 16 t/m 20 juni.
We vertrekken we gaan op de fiets. De reis gaat naar Bosbad Hoeven. Voor het kamp hebben we natuurlijk allerlei dingen nodig, zoals tenten, goede fietsen etc. De leerlingen van groep 7 en 8 krijgen hier nog informatie over.