Archief » Nieuwsbrief #27 - maandag 10 juni 2013

Extra nieuwsbrief schoolreis/informatieavond 13 juni

Blijdorp

Schoolreis 21 juni

De bestemming van de schoolreis is bekend.
Dit jaar gaat de schoolreis van groep 1 t/m 6 naar Diergaarde Blijdorp
We gaan een dag op bezoek bij verschillende dieren uit diverse delen van de wereld. Uiteraard gaan we ook even langs bij Olli in de Rivierahal.

Om ervoor te zorgen dat het een gezellige en geslaagde dag wordt, vindt u hier de belangrijke informatie onder elkaar:

Tijden van Vertrek en Aankomst

Donderdag 20 juni verwachten we de kinderen op de reguliere tijd op school om 8:45 uur.

Vertrek van school : 9.15 uur
Verwachte aankomsttijd in Diergaarde Blijdorp : 10.00 uur

Vertrek uit Diergaarde Blijdorp : 16.30 uur
Verwachte terugkomst op school : 17.15 uur

Lunch

De kinderen hoeven geen lunch mee te nemen want dit jaar zit de lunch bij het schoolreisarrangement inbegrepen. De kinderen krijgen deze dag ook een ijsje van school.

In ieder geval zelf meenemen

- Een veiligheidsspeld (voor het bevestigen van het kaartje met naam en contactgegevens)
- Drinken voor tussendoor
- Tussendoortjes/snoepjes (niet te veel)
- Zakgeld: vrijwillig, in ieder geval niet meer dan € 5.-
- Indien nodig reispilletjes

Voor groep 1/2

Het is voor de kinderen van groep 1/2 prettig als ze zelf een extra setje droog ondergoed en een extra droge broek bij zich hebben. Zo zijn kleine ongelukjes snel en gemakkelijk opgelost.

We vinden het leuk als u de kinderen om 9.15 uur even komt uitzwaaien

De kinderen van groep 1 t/m 5 lopen in groepjes door het park onder begeleiding van de leerkracht of onder begeleiding van een hulpouder.
De leerlingen van groep 6 mogen in vooraf gemaakte groepjes , zonder begeleiding door de dierentuin lopen. De leerkracht heeft met hen afspraken gemaakt over momenten van verzamelen gedurende de dag in de dierentuin.

De kinderen van groep 1/2 en groep 3/4 krijgen hun eigen naam en het adres van de school opgespeld.

Wanneer kinderen een fototoestel of mobiele telefoon meenemen dan zijn zij daar zelf verantwoordelijk voor.
De school is niet aanspakelijk voor verlies, schade en/of diefstal.
Leerkrachten zullen op de dag foto's maken die later op de website komen te staan.

Gedurende de dag van de schoolreis zal er telefonisch contact zijn tussen de leerkrachten en de school. Wanneer er bijzonderheden zijn dan wordt u daarvan direct op de hoogte gesteld.

We hebben veel zin in de schoolreis en hopen op een fijne dag met elkaar! Heeft u nog vragen, dan kunt u deze altijd stellen!

Informatieavond 13 juni

In de nieuwsbrief van 30 mei werd aangekondigd dat de informatieavond op 13 juni zou zijn. We moeten ook de informatieavond van 13 juni verplaatsen omdat we nog belangrijke punten met elkaar en met de MR willen bespreken. U hoort natuurlijk nog van ons wanneer de informatieavond wél doorgaat!

Wat wordt op de informatieavond besproken?

- de formatie voor het schooljaar 2013-2014
- de groepsindelingen