Archief » Nieuwsbrief #25 - zaterdag 11 mei 2013

Extra nieuwsbrief: schoolfotograaf

Zoals u in de jaarkalender al heeft kunnen zien komt donderdag 16 mei de schoolfotograaf.

In deze speciale nieuwsbrief vindt u informatie hierover.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,

Manon Marchelinus
Directeur obs Het Anker

Schoolfoto's

De schoolfotograaf zal van alle leerlingen 2 verschillende opnames maken; 1 portretfoto en 1 opname vanaf de middel.

De achtergrond van deze individuele foto’s is wit van kleur, de fotograaf heeft aangegeven dat er géén speciale kledingvoorschriften zijn.
Ook broertjes en zusjes die op school zitten krijgen de gelegenheid om onder schooltijd samen op de foto te gaan.
Uiteraard zal er ook van alle groepen weer een groepsfoto worden gemaakt.
Wanneer het weer het toelaat zullen deze foto’s buiten gemaakt worden.

Zodra de fotograaf de opnames heeft ontwikkeld wordt u geïnformeerd over hoe u foto’s kunt bestellen.

Extra foto na schooltijd

Vanaf 15.15 uur is er de gelegenheid om een foto te laten maken van uw kind(eren) die niet op school zitten of om met het gezin op de foto te gaan. Wanneer u van deze gelegenheid gebruik wilt maken dan kunt u dit uiterlijk tot woensdagochtend aangeven door een e-mail te sturen aan info@obs-hetanker.nl.

Vermeld u hierbij aub. een telefoonnummer en met hoeveel personen u op de foto wilt.
U ontvangt bericht hoe laat u verwacht wordt op school voor het maken van deze foto.