Archief » Nieuwsbrief #18 - dinsdag 11 december 2012

Kerstfeest op het Anker

Deze speciale nieuwsbrief staat helemaal in het teken van het Kerstfeest op 20 december.

Om van dit feest een gezellige en geslaagde dag en avond te maken vindt u hier alle belangrijke informatie.
Mocht u na het lezen van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, schroom dan niet om deze te stellen!

De kinderen krijgen begin volgende week ook nog een uitnodiging mee naar huis voor het kerstdiner.

We wensen alle kinderen een fijn Kerstfeest toe!

Kerststukjes maken

Op donderdag 20 december, gaan we kerststukjes maken met de kinderen. Wilt u uw kind deze dag een mandje of potje meegeven waarin het kerststukje gemaakt kan worden ?
Deze kerststukjes worden op de avond tijdens de afsluiting mee naar huis gegeven.

Continurooster

Zoals u in de jaarkalender al heeft kunnen lezen draaien we op donderdag 20 december een continurooster.
De kinderen krijgen les van 8:45 uur tot 14:00 uur.
Daarna zijn ze vrij om zich om te kleden voor het
kerstfeest.

Het diner start om 17:30 uur, vanaf 17:20 uur zullen de deuren open gaan zodat u even mee naar binnen kunt lopen om het eten in de klas te brengen.
We vragen u echt alleen hiervoor mee naar binnen te komen en het lokaal daarna weer te verlaten zodat de kinderen, samen met hun juf van het Kerstdiner kunnen genieten!

Lopend Buffet

Dit jaar eten we in de klas met de eigen groep.
Het thema is Walking X-mas dinner.
Wilt u voor de groep van uw kind iets lekkers maken? Bij de klassen hangen intekenlijsten (met daarop suggesties) voor het maken van hapjes voor het diner. Wilt u uw naam op de schalen met eten vermelden, zodat alles aan het eind van de avond teruggaat naar de rechtmatige eigenaar.

Als u een warm gerecht klaarmaakt, wilt u dan, indien mogelijk zorgen voor een warmhoudplaatje? Het gerechtje kan ook ingepakt worden in aluminiumfolie zodat het warm blijft.

Afsluiting

Vanaf 18.45 uur zijn alle ouders van harte welkom voor de afsluiting.
U wordt ontvangen met thee, koffie,chocomel en gluhwein!

Daarna zoekt u een mooi plaatsje in de gymzaal waar u een spetterend optreden ziet van alle groepen van het Anker.
Om 19:30 uur is het kerstfeest afgelopen en is het tijd om naar huis te gaan.

De volgende dag hebben alle kinderen alleen in de ochtend nog school en zijn zij 's middags vrij.
De Kerstvakantie start voor iedereen om 12.15 uur.