Helpt u mee bij de TSO?

woensdag 2 januari 2019

Op Het Anker wordt de overblijf (Tussen-Schoolse Opvang) verzorgd door een groep vrijwillige ouders. Door de overblijf op deze manier te regelen blijft het voor iedereen betaalbaar om gebruik te maken van de TSO. Natuurlijk zijn voor deze regeling veel vrijwilligers nodig, ook omdat ons aantal leerlingen toeneemt. We zijn daarom geregeld op zoek naar ouders die mee willen helpen.

Als overblijfouder wordt u gevraagd een aantal keer mee te draaien volgens een rooster. U kunt zelf aangeven welke dag in de week en hoeveel keer per maand u wil en kan helpen.

Op de dag dat u helpt bij de TSO blijven uw eigen kinderen gratis over. Per overblijfbeurt ontvangt u een vergoeding van 6,50 euro.

Als overblijfouder staat u niet alleen, u bent met twee of drie ouders verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de overblijf.

U kunt zich opgeven bij Linda Vieveen of juf Marietta.
U bent van harte welkom!