Tip: Vakantiebieb

woensdag 16 mei 2018

Een cadeautje van de bibliotheek: vanaf 1 juli t/m 31 augustus staan er 30 jeugdboeken (e-books) gratis online.

E-books voor het hele gezin met de VakantieBieb
Dankzij de VakantieBieb blijven duizenden kinderen in de zomer doorlezen. Dat is een geweldige ontwikkeling, want doorlezen in de zomer voorkomt een terugval van het lees-niveau.
De VakantieBieb stimuleert kinderen om te lezen tijdens de zomervakantie en biedt titels voor het hele gezin. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store en is een zomercadeautje van de Bibliotheek. U hoeft hiervoor geen lid te zijn. Van 1 juli tot en met 31 augustus kunnen zowel uw kinderen als uzelf genieten van meer dan 60 boeken.

Winactie
Om het lezen deze vakantie extra leuk te maken voor uw kinderen, maken ze kans op een iPad mini door uit te leggen wat hun favoriete boek uit de VakantieBieb is en waarom. Informatie over deelname en spelvoorwaarden vindt u op www.vakantiebieb.nl.