Bag-2-School

dinsdag 10 oktober 2017

Dit najaar wordt er een inzamelingsactie van o.a. kleding gehouden. Voor dinsdag 21 november a.s. staat er zo'n inzamelingsactie gepland. De organisatie Bag-2-School organiseert deze actie op verzoek van scholen en andere instellingen. Bag-2-School is geinteresseerd in het inzamelen van hoogwaardige tweedehands dames-, heren- en kinderkleding, maar ook schoenen, riemen / ceintuurs, hoeden, handtassen, beddengoed, gordijnen en pluche speeltjes.

Bag-2-School voorziet zo in de mogelijkheid om fondsen te werven voor de school (of andere instelling), terwijl tegelijkertijd indirect het milieu geholpen wordt (recycling) en werkgelegenheid gecreeerd wordt.

Normaliter weegt een geheel gevulde zak tien kilo. Een dergelijke zak brengt dan 3,- euro op. Zo'n actie brengt al gauw een leuk bedragje op en wordt besteed aan diverse materialen voor alle leerlingen. Spaart u mee?

Dit mag in de zakken:
Schone kleding (zowel baby-, kinder- als volwassenmaten), schoenen (per
paar, aan elkaar geknoopt of met tape), lakens, dekens, gordijnen,
handdoeken, knuffelbeesten, handtassen riemen en ceintuurs.

NB
Graag de zakken dichtgeknoopt inleveren.