Schoolmelk

dinsdag 3 oktober 2017

Tijdens de basisschool groeit uw kind van een amper 1 meter lange kleuter uit tot een beginnende puber die straks hoogstwaarschijnlijk boven u uit gaat steken! Voor deze groei zijn veel voedingsstoffen nodig. Een groot deel van de dag brengt uw kind op school door. Schoolmelk zorgt elke dag voor een vertrouwde en lekkere onderbreking van een intensieve dag op school.

Wat is Schoolmelk?
Een groot deel van de dag brengen kinderen op school door. Leren en spelen kost veel energie. Schoolmelk zorgt elke dag voor een vertrouwde en gezonde onderbreking met lekkere gekoelde zuiveldrankjes. U sluit een abonnement af bij Schoolmelk en wij zorgen hierna voor levering. Want Schoolmelk is:
Verse, gekoelde melk, halfvolle 100% weidemelk.

Wat zijn de kosten?
Voor schooljaar 2017-2018:
Halfvolle melk 0,28 per pakje
Vanaf slechts 1,40 per week = 5 dagen voor pauzemelk
1,12 per week = 4 dagen in de lunchpauze

Rekenvoorbeeld kosten jaarabonnement
56,- euro per jaar voor pauzemelk = 5 dagen
44,80 euro per jaar voor lunchmelk = 4 dagen

Altijd koel en vers
Bij het verstrekken van het Schoolmelk assortiment stelt Schoolmelk een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. De producten worden rechtstreeks vanuit de koeling aan uw kind gegeven. De producten die uw kind krijgt zijn dus altijd vers en gekoeld.

Product na de vakantie
Als de school wegens vakantie gesloten is, kunnen wij geen producten afleveren. Het is logistiek niet haalbaar om duizenden scholen op de eerste dag na de vakantie direct van verse producten te voorzien.
Wij zullen er alles aan doen om na elke de vakantie zsm weer verse melk op de scholen af te leveren. De kinderen kunnen uiterlijk op de woensdag na de vakantie weer genieten van hun pakje melk.

Aanmelden kan op www.schoolmelk.nl