In de krant

zaterdag 30 september 2017

Donderdag 28 september kwam journalist Bas Boerma - van het Algemeen Dagblad - in groep 4-5 op bezoek. Hij kwam vragen stellen aan de juf maar de kinderen mochten hem ook vragen stellen. Dat deden ze. Iedereen had een vraag. Bas vertelde o.a. dat hij journalist is geworden omdat hij als kind op de basisschool al heel graag en goed opstellen en verhalen kon schrijven. Over onze actie voor Sint-Maarten heeft hij een prachtig artikel geschreven wat op 29 september is geplaatst in de krant. Hier de link naar het artikel in het AD.

Groep 4-5 las een kopie van het artikel. Het was muisstil in de klas. Dat is interessant zeg! Eerst in Het Kompas en nu in het AD. Heeft u het artikel over de Sint Maarten actie in Het Kompas gemist? Dan kunt u het hier nog lezen.