Jonge Rembrandt wint tekenwedstrijd

woensdag 18 oktober 2017

'De Rembrandt' dat is de naam van het prachtige, nieuwe woonzorgcentrum in Oud-Beijerland. Op 26 oktober wordt het woonzorgcentrum de Rembrandt officieel geopend. Voor deze speciale gelegenheid was, in samenwerking met het Rijksmuseum, een Rembrandt-tekenwedstrijd uitgeschreven voor scholen in de Hoeksche Waard.

De kinderen van Het Anker namen allemaal deel aan deze wedstrijd. Er werden zelfportretten gemaakt tijdens de tekenles. Met spiegels in de hand werd er nauwkeurig gekeken en getekend.

Inmiddels zijn de winnaars bekend. In de categorie 'onderbouw' is een Ankerleerling van groep 1-2 tot winnaar gekozen. Die verdient daarmee een prijs voor de hele kleutergroep: de klas mag pannenkoeken komen eten. Dat wordt smullen voor de kleuters van Het Anker!
Wie de jonge Rembrandt is, wordt bij de opening bekend gemaakt.

Groep 1-2 mag ook nog eens de officiele opening op 26 oktober bijwonen. Bij deze opening worden de tekeningen van alle winnaars onthuld. De winnende kunstwerken krijgen dan een mooi plaatsje in de Rembrandt. Hoera!