Even voorstellen: Miss Nicole

donderdag 2 november 2017

Maandag 6 november verwelkomen wij een bijzondere stagiaire. Het is Miss Nicole. Nicole heeft de lerarenopleiding in de Verenigde Staten bijna afgerond en zij sluit haar opleiding af met een stage van een paar maanden in het buitenland. Daarvoor komt zij naar de Hoeksche Waard.

Nicole gaat haar stage invullen op twee Acisscholen, OBS Het Kraaienest en op onze school. Nicole zal een dag in de week op Het Anker zijn. Zij zal daarbij alle klassen bezoeken. De kinderen kunnen daarmee hun Engels extra goed oefenen en ontwikkelen.
Welcome, Miss Nicole!

Nicole stelt zich hieronder aan ons voor:
Hello! My name is Nicole Olson, and I will be student teaching with your children for the months of November and December. I am studying abroad from the United States, and I could not be more excited about this opportunity and experience!

I just want to first take a minute and say thank you for allowing me to come into your school and work with your children in order to better myself as an educator. I am looking forward to growing in my future career and getting to know each of your children.

This is going to be a great learning experience for us all :-)

Thank you again, and I am looking forward to getting to know you and your community in the months to come! Thank you so much! Cannot believe I will be meeting you in a little over a month!

Talk soon,

Nicole