Even voorstellen: Juf Corinne

dinsdag 27 juni 2017

Beste kinderen en ouders, Graag wil ik mezelf voorstellen als nieuwe leerkracht voor volgend schooljaar. Vanaf augustus kom ik twee dagen per week werken, op donderdag in de groep 3 en op vrijdagmorgen in groep 1-2.

De afgelopen jaren heb ik op een aantal scholen ruime ervaring opgedaan in het werken met deze onderbouwgroepen. Mijn laatste baan was bijzonder omdat ik werkte met kinderen uit oorlogsgebieden; kinderen die veelal uit Syrië kwamen.

Zelf woon ik al 27 jaar met heel veel plezier in de Hoeksche Waard. De tijd vliegt want ik ben ook al 35 jaar getrouwd met Wouter. We hebben twee kinderen. Onze zoon heet Bob (24 jaar), onze dochter Annabel (22 jaar). Ze zijn allebei het huis uit en combineren studie en werken.

Ik hoop dat jullie mij leren kennen als een enthousiaste, vriendelijke en betrokken leerkracht.

Groetjes, (juf) Corinne Koenderman