De leden van de leerlingenraad

woensdag 15 maart 2017

Woensdag 15 maart was niet alleen de datum waarop Nederland kon stemmen voor een nieuwe Tweede Kamer, het was ook de dag waarop de kinderen van groep 6/7/8 konden stemmen voor de leerlingenraad.

Na het tellen van de stemmen, bleek dat er in groep 6 zelfs nog een tweede stemronde nodig was om tot een uitslag te komen.

Voor groep 6 zit Ramiro in de leerlingenraad, Jort gaat groep 7 vertegenwoordigen en voor groep 8 zal Indi het woord voeren. Uiteraard zullen deze kinderen ook de belangen van de leerlingen uit andere groepen behartigen en mogen kinderen van alle groepen een goed idee aan Ramiro, Jort of Indi doorgeven.

Wij wensen Ramiro, Jort en Indi veel succes en zijn ervan overtuigd dat zij Het Anker tot een nog leukere school zullen maken.