De Hoeksche School

Gebouw

Even voorstellen... Ingrid Lambermon

donderdag 13 februari 2020

Een flinke stapel sollicitatiebrieven, een avond met gesprekken en uitgebreide rondleidingen door de school. Nagaan van referenties en voeren van overleg, kennismaken met team en leerlingen en nu is de Benoemings Advies Commissie (BAC) tot een unanieme keuze gekomen om een nieuwe directeur te benoemen voor obs Het Anker. Hieronder stelt de nieuwe schoolleider zich aan u voor.

Mijn naam is Ingrid lambermon, ik ben moeder van 3 volwassen zonen waarvan de jongste nog fijn thuis woont. Ik hou van wandelen, gezelschapsspellen spelen, lezen en puzzelen. Naast mijn werk doe ik een aantal keren per jaar vrijwilligerswerk voor Roparun, Yulius en Dutch Down Support Foundation.

Ik ben geboren in 1966 en heb van 1982 t/m 2012 in Heinenoord gewoond, hier denk ik nog altijd met veel plezier aan terug. In die periode heb ik ook een aantal jaren als leerkracht op obs Het Anker gewerkt, ook daar heb ik echt fijne herinneringen aan. Sindsdien heb ik vele trainingen en opleidingen gevolgd. Vanaf 2008 werk ik met veel plezier op obs De Klinker in Oud-Beijerland, waarvan de laatste jaren als adjunct-directeur. Mijn motto is: “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan”. We vinden (bijna) altijd wel een oplossing.

Ik verheug me erop om vanaf 1 mei de rol van Mariètta Vermaas als directeur van Het Anker fulltime over te nemen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de veilige haven van Het Anker.

Ik hoop snel (beter) kennis te kunnen maken met alle kinderen, ouders en collega’s van Het Anker. Laten we er samen 'de mooiste tijd van je leven' van maken op Het Anker!