OBS Het Anker

Acis Een veilige haven!

Nieuwsbrief

maandag 16 september 2019

NIEUWSBRIEF! Vandaag werd digitale nieuwsbrief nummer 209 verzonden. U kunt de nieuwsbrief ook op deze website lezen. Onder de knop archief treft u de verzonden nieuwsbrieven aan. In de reguliere digitale brieven treft u een selectie aan van het nieuws op de website, aangevuld met enkele recente nieuwsitems. Het laatste nieuws vindt u dagelijks op onze website.

Deze site wordt steeds actueel gehouden. Nieuws op papier trachten wij zoveel mogelijk te beperken. Dat spaart kosten en het milieu. Schrijft u zich ook in voor een abonnement op onze digitale nieuwsbrief? U ontvangt dan het laatste nieuws in uw e-mailbox.

Lijkt het u ook handig om op de hoogte te blijven van het Ankernieuws door de nieuwsbrief in uw e-mailbox te ontvangen, meldt u zich dan aan via de website. U kunt dit doen door uw e-mailadres in te vullen in het kader en op 'aanmelden' te klikken. U kunt het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief wilt ontvangen daar ook eventueel verwijderen en/of wijzigen.

Mocht u zich hebben aangemeld maar de nieuwsbrief niet hebben ontvangen, kijkt u dan bij de ongewenste e-mail. Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen, stuurt u dan een email naar school.

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u direct een bevestiging op het e-mailadres dat u hebt ingevuld. Via hetzelfde menu op de website kunt u zich desgewenst ook weer afmelden.
« Terug naar het nieuws