Rekenen met de gratis Cito-trainer voor groep 8!

Voor groep 8 is het een spannende periode. In april maken deze leerlingen de Centrale Eindtoets. Voor veel leerlingen is rekenen een lastig vak. Daarom helpt Zwijsen onze leerlingen graag bij de laatste rekenloodjes met de Cito-trainer. Vanaf 9 januari krijgen de leerlingen elke schooldag een gratis opgave van de Cito-trainer.

De Cito-trainer kan voor elke leerling ingezet worden, ongeacht de rekenmethode waar ze mee werken. Er zijn 20 Cito-rekenopdrachten voor de leerlingen geselecteerd. Elke dag een nieuwe. Alles komt aan bod: van verhaaltjessommen tot delen en van breuken tot meten. Met leerzame rekenspellen kunnen de leerlingen op school of thuis de basisleerstof nog eens extra automatiseren.

Vanaf 9 januari kunt u voor al uw rekenvragen over de Cito Eindtoets terecht op een speciale Facebookpagina. Daar beantwoordt een deskundig panel elke maandagmiddag de vragen van leerkrachten, ouders en leerlingen.