Groep 6/7/8: Toetsen voor de komende periode

zondag 8 april 2018

Op het bord in de klas staan de toetsen ook aangekondigd.

Voor veel toetsen krijgen de kinderen een leerblad mee. De meeste leerbladen zijn elders op deze website te downloaden.

Toetsen in de komende periode

• Dinsdag 22 mei: toets geschiedenis blok 5
  • Donderdag 7 juni: toets natuur blok 5

Dictees

Vanaf 2 april starten wij met een proefversie van een nieuwe taal- en spelling methode. Meer informatie over toetsen en dictees volgt...

(onderstaande informatie over dictees geldt voorlopig niet meer)
Elke vrijdag krijgen de kinderen een dictee. Aan het begin van een blok (van 4 weken) krijgen de kinderen de woorden op papier mee naar huis. De dictees kunnen ook worden geoefend via Bloon (klik hier)
Groep 6: naam: Anker-6, wachtwoord: Anker-6
Groep 7: naam: Anker7, wachtwoord: Anker7
Groep 8: naam: Anker8, wachtwoord: Anker8

Huiswerk

Elke maandag en donderdag krijgen de kinderen een blad met huiswerk. Het blad van maandag moet op donderdag ingeleverd worden en het blad van donderdag moet op maandag ingeleverd worden. Wanneer er die week een toets gepland staat, vervalt dit huiswerk.