26 juni: Groep 6-7-8 bezoekt het Rotterdams Philharmonisch Orkest

donderdag 20 juni 2019

Met het project Mission Symphonic maken leerlingen kennis met klassieke symfonische muziek. Samen gaan zij op missie om tien klassiekers beter te leren kennen. Mission Symphonic bestaat uit vijf onderdelen waarin leerlingen kennis maken en aan de slag gaan met 10 symfonische stukken. De missie wordt afgesloten met het concert 'De lokroep van de vuurvogel' in de Doelen. Ter voorbereiding komt er ook een gastles.

We zullen een voorstelling bezoeken op woensdag 26 juni 2019 om 9.45 uur in de Doelen Rotterdam.

Het is de bedoeling dat wij met het openbaar vervoer (bus en metro) naar het concert gaan. De kinderen moeten hiervoor zelf een OV Chipkaart meenemen. Woensdagochtend moeten de kinderen om 8.25 uur bij de bushalte aan de Tienvoet zijn.

We zullen op tijd weer terug zijn op school.