6 maart: Bezoek aan het het Hoekschewaards Landschap

woensdag 30 januari 2019

Op woensdag 6 maart zal groep 6-7-8 het Hoekschewaards Landschap in Numansdorp bezoeken voor een les over vogels.

Het gaat hierbij niet om het herkennen van vogels, maar om het bijzondere van vogels. Via een quiz leren de kinderen allerlei interessante weetjes. Daarna doen ze een aantal interessante opdrachten en proefjes.

Deze les vindt plaats in het gebouw van het Hoekschewaards landschap aan de Vveerweg 1c in Numansdorp.

We zullen direct na de EHBO les, om 10.10 uur, vertrekken. Naar verwachting zijn we voor 12.30 uur terug op school.

Voor het rijden en begeleiden van de kinderen, zijn wij op zoek naar ouders. Mocht u kunnen rijden, wilt u dat dan doorgeven aan meester Martin. Bij voorbaat dank.