Musical, barbecue en afscheid

vrijdag 16 juni 2017

(De barbecue voor groep 8 is verzet naat woensdag)

Dinsdag 4 juli : Musical

De musical van groep 6/7/8. De zaal gaat open om 19.00 uur. Om 19.15 start de musical. Na de musical volgt een korte pauze, waarna we van elk kind van groep 8 afscheid zullen nemen.

De musical heet "Junior Redt De School"

Het einde van het schooljaar is bijna in zicht. Iedereen verheugt zich op de laatste week school, die voor groep 8 vaak in het teken staan van leuke dingen doen. Maar dit jaar blijkt er iets vreemds aan de hand te zijn. Sommige leerlingen gedragen zich eigenaardig. Wat heeft het bejaardenhuis te maken met deze duistere gebeurtenissen? Als de hulp ingeroepen wordt van Junior worden de handen ineen geslagen om de laatste week van school toch vrolijk af te sluiten. Maar of dat lukt?

Woensdag 5 juli: Groep 8 uitzwaaien en barbecue

De kinderen van groep 6 en 7 hebben gewoon school. De kinderen van groep 8 hoeven pas om 11 uur op school te zijn. Nadat zij al hun spullen hebben verzameld, worden ze rond 12.15 uur de school uitgezwaaid en begint voor hen (bijna) de zomervakantie.

De leerlingen van groep 8 worden om half zes weer op school verwacht voor een gezellige afscheidsbarbecue.

De kinderen van groep 6 en 7 hebben nog tot en met vrijdagochtend school.