De Hoeksche School

Huiswerk Groep 4-5

Tijdzaken toets 3

woensdag 11 december 2019

De kinderen van groep 5 hebben maandag een leerblad meegekregen voor de 3e toets van Tijdzaken die op maandag 16 december a.s. afgenomen zal worden.

Natuurzaken toets 2!

vrijdag 22 november 2019

De kinderen van groep 5 hebben vandaag een leerblad meegekregen voor de 2e toets van Natuurzaken die op 29 november a.s. afgenomen zal worden.

Tafels van 1, 10 en 7!

woensdag 2 oktober 2019

Vandaag heeft groep 4 oefenbladen meegekregen om de
tafels van 1 en 10 te leren. Groep 5 heeft een oefenblad van de tafel van 7 meegekregen.
Op 10 oktober gaan we kijken wie de tafels al goed kent.

Natuurzaken toets 1!

vrijdag 27 september 2019

De kinderen van groep 5 hebben vandaag een leerblad meegekregen voor de 1e toets van Natuurzaken die op 8 oktober a.s. afgenomen zal worden.

Topografie groep 5.

woensdag 25 september 2019

Vandaag hebben de kinderen een boekje meegekregen met topografiekaarten.
Op 4 oktober a.s. moeten ze de vragen van Zuid-Holland gemaakt hebben.
Eerder inleveren mag altijd.
Veel succes!

Wereldzaken toets 1!

vrijdag 13 september 2019

De kinderen van groep 5 hebben vandaag hun eerste leerblad meegekregen voor de 1e toets van Wereldzaken die op 20 september a.s. afgenomen zal worden.

Keertafels

zondag 25 augustus 2019

Tafels van vermenigvuldiging, de keertafels, zijn een belangrijk onderdeel van het lespakket. Het is belangrijk dat de tafels op school en thuis goed geoefend worden.

In groep 4 worden de keertafels aangeboden. Groep 5 blijft de tafels aan het herhalen....